Läge för återhämtning och en ny plan?

action-energy-athlete-man-2403737_Small.jpg
 

Sommaren - tid för återhämtning och reflektion

Efter en hård match eller en tuff säsong är det viktigt att ta tid för vila och ladda batterierna, det vet varje idrottsutövare. Vi har sommaren framför oss, som för många innebär en tid av att just ladda upp energin, utvärdera säsongen som varit och förbereda inför nästa period. Som coach kan vi hjälpa dig att se med nya ögon på säsongen som var, utvärdera resultaten och ta fram en ny träningsplan inför nästa säsong.

Vad behöver du ändra på och lära dig göra för att inte bara nå samma resultat nästa år utan ta nya segrar?
Vi har förberett med några reflektionsfrågor för dig i just detta syfte.

Vill du ha en egen tränare inför höstens utmaningar - hör gärna av dig.

Att gå från tanke till handling

“Från tanke till handling” är ledord för oss när det gäller ledarutveckling och det personliga ledarskapet. Det innebär att få ny insikt och att implementera den nya insikten och kunskapen för vardagens arbete och att därigenom få nya resultat. Vi tränar chefer att få större genomslagskraft och grupper och medarbetare att arbeta smartare, kommunicera tydligare, lyssna mer fokuserat och att nå sina mål med mindre stress och mer arbetsglädje.

I vårt arbete med detta utgår vi från vår modell “Från tanke till handling” enligt nedan. Genom att identifiera var utmaningen finns kan vi bygga en enskild handlingsplan och åtgärda specifika moment eller ta ett helhetsgrepp över situationen för att säkerställa att det blir en varaktig förändring.

Modell Från tanke till handling.png

Vi har utvecklat över 500 företag och organisationer och coachat mer än 1000 chefer, ledare, entreprenörer och säljare i Norden. Vi har en erfaren pool av ledartränare och coacher.

Vi arbetar med att utveckla lönsamheten och effektiviteten hos våra kunder och visar hur människors potential kan tas tillvara i större utsträckning och därmed hur lönsamheten och effektiviteten kan utvecklas.

Möt oss vid Humlegården och se över, inte bara vad, hur och när utan ”varför” ni ska gå från tanke till handling och nå era mål tydligt och klart!

 

 
 
 

Välkommen med på en underbar dag till sjöss

Den 13 augusti tar vi Marketplace till nya element. En dag fylld av segling, workshop med temat “Kraften i en vision som gör att andra vill följa!” och gemenskap. Vi delar tankar och erfarenheter och vågar lova att vi kommer hem berikade med nya insikter.

Läs mer om Martketplace den 13 augusti och anmäl dig via länken här.

Varmt Välkommen!

 

 
 
Marketplace_Företagscoach.gif
 

Varför tvättar du aldrig en hyrd bil?

Det var temat från huvudtalaren Mark Fritz vid denna samling och handlade om hur man förmedlar ägarskap och ansvarstagande till sina medarbetare. Den Londonbaserade internationella talaren har bott och arbetat över hela världen. Han är författare till boken “Lead & Influence: Get More Ownership, Commitment, and Achievement from Your Team”, och han vet hur man leder i förändring och hur man får sitt folk att äga ansvaret. Dessutom talade företagscoach Patrik Sandberg på temat “Hur du effektiviserar ditt företagande”.

Håll ögonen öppna för kommande event som planeras till den 13 augusti och den 4 september.

Varmt välkommen!

 

 
Onepixel_240865_small.jpg

Viktigaste egenskaperna hos ledare inför 2020

Harvard Business Review har listat de viktigaste arbetsegenskaperna och kunskaperna för chefer och ledare inför 2020. I deras sammanställning angavs följande fyra egenskaper som de viktigaste:

  1. Komplex problemlösningsförmåga

  2. Kritiskt tänkande i arbetet

  3. Kreativitet

  4. Bemötandet av och hur man tar folk (people management)

I våra strukturerade ledarskapsprogram för chefer och ledare så tar vi upp alla dessa egenskaper, och fler därtill, och tränar dem under 7-9 månader. Varje månad läser du, reflekterar, skriver och jobbar med olika case. Sen möts du och din egen Ledarskaps-PT varje månad för enskilda samtal för att utifrån din situation belysa tankar, utmaningar och åtgärder utifrån materialet.

Du kan välja mellan Ledarskapets dimensioner 2.0 eller Ledarskapsarenan. I den senare inkluderas flera av dina närmaste chefer och ledare i olika moment av programmet för att ge dig ett ännu större djup i programmet.

 

 
Workshop_2019.jpg

Behöver ni en tydligare bild av 2019?

Är ni på väg att ta nya steg för att vidareutveckla verksamheten? Är ni mästare på att formulera strategier och handlingsplaner men har svårare att konkretisera dem i faktiska handlingar? Eller finns det specifika frågor eller situationer som behöver ventileras och redas ut för att knutar ska kunna lösas och arbetsenergin ska kunna läggas på rätt saker framöver?

I alla dessa fall är en workshop ett effektivt verktyg för att identifiera problem eller hinder och sätta fokus på lösningen och sedan kunna ta fart framåt.

Ladda ner foldern eller läs mer om våra olika workshopar via länken här.

 

 
reflektion.jpg

Det är inte alltid att man som ledare tar sig tiden…

…för att reflektera över sin verksamhet eller sin egen utveckling som ledare. Det är lätt att fastna i den dagliga driften och i alla situationer som behöver lösas. Vi ger dig här möjligheten att ta dig tid för ett ögonblick och istället reflektera kring några frågor om ditt ledarskap och din verksamhet. Om du besvarar dessa korta frågor och sänder in dina svar så erbjuder vi dessutom ett kostnadsfritt samtal utifrån dina svar för att visa hur coachning fungerar och för att se om det skulle vara en bra lösning för dig i din situation. Du finner frågorna här.

 

 
 
Faximil_VD-tidningen_s48.png
 

“SPECIELLA UTMANINGAR FÖR VD:AR I SMÅFÖRETAG”

Läs mer om Fem tips för att bli en effektivare VD i ett småföretag, från Patriks Sandbergs artikel i VD-tidningen, oktober 2018.

Ladda hem PDF-filen här.

 

 

“Av Patrik fick vi coachning och hjälp som var avgörande och som ledde till att vi även behöll detta företag, som sedan dess haft en fantastiskt utveckling och resa.”

- Daniel Cummings,
Sänghuset Elgen

 

“Vi har haft en av de bästa utvecklingssamtalen sedan FÖRETAGSCOACH Sandberg AB var här och föreläste och coachade. Jag har som enhetschef vågat ta in och ge mer feedback som personalen uppskattat. Motivationen har ökat kraftigt efter samtalen."

- Chef på E-ON

 

Jag hör än idag gruppmedlemmar analysera kollegor och sig själva utifrån olika Disc-profiler.

Isac Wadman, Head of Finance and Business Control & Procurement  | Ålandsbanken

Norrsken oktober 2015-8756_low.jpg
 

Nå dina mål genom Coaching

Beskär för att kunna nå fram!

Vill du få ny självinsikt och personlig utveckling? Vill du få verktyg och metoder rakt in i ditt liv och ledarskap? Vill du ta nästa steg in mot ert företags framtid? Vill du få ett nytt sätt att tänka och agera som ger nya andelar och kunder?

Gör som; E.ON, Atlas Copco, ÅF, Örebro Kommun, Mondi Packaging och Svensk företagsförmedling. Anlita en coach och nå fram. Våra coacher är ICF certifierade.

Kontakta oss för att boka ett ledarprogram eller boka ett gratis coachsamtal under en halvtimma här nedan.


Välkommen!

 
 

Vill du veta mer?

Prova effekten av
att bli coachad

 
rawpixel-703123-unsplash.jpg