Behövs det en ny strategi
för andra halvlek?

 
Onepixel_2166058_edited.jpg
 

Att gå från tanke till handling

“Från tanke till handling” är ledord för oss när det gäller ledarutveckling och det personliga ledarskapet. Det innebär att få ny insikt och att implementera den nya insikten och kunskapen för vardagens arbete och att därigenom få nya resultat. Vi tränar chefer att få större genomslagskraft och grupper och medarbetare att arbeta smartare, kommunicera tydligare, lyssna mer fokuserat och att nå sina mål med mindre stress och mer arbetsglädje.

I vårt arbete med detta utgår vi från vår modell “Från tanke till handling” enligt nedan. Genom att identifiera var utmaningen finns kan vi bygga en enskild handlingsplan och åtgärda specifika moment eller ta ett helhetsgrepp över situationen för att säkerställa att det blir en varaktig förändring.

Modell Från tanke till handling.png

Vi har utvecklat över 500 företag och organisationer och coachat mer än 1000 chefer, ledare, entreprenörer och säljare i Norden. Vi har en erfaren pool av ledartränare och coacher.

Vi arbetar med att utveckla lönsamheten och effektiviteten hos våra kunder och visar hur människors potential kan tas tillvara i större utsträckning och därmed hur lönsamheten och effektiviteten kan utvecklas.

Möt oss vid Humlegården och se över, inte bara vad, hur och när utan ”varför” ni ska gå från tanke till handling och nå era mål tydligt och klart!

 

 
 
Marketplace 16 april_Sthlm_s.jpg
 

Välkommen till Nätverksträff den 16 april - i både Stockholm och Uppsala

Vi bjuder in till inspirerande föredrag av Kim Karhu, en välrenommerad och erfaren coach, mentor och företagare från Göteborg, som tillsammans med vår egen ledarskapsutvecklare Patrik Sandberg som delar med sig av sina insikter och lärdomar från samtal med tusentals ledare och företagare. Vi vågar utlova både insikter och skratt under dessa intressanta och utmanande föreläsningar.
Det ingår även en enklare måltid i priset.

Mer information och anmälan finner du här.

Varmt välkommen!

 

 
Onepixel_240865_small.jpg

Viktigaste egenskaperna hos ledare inför 2020

Harvard Business Review har listat de viktigaste arbetsegenskaperna och kunskaperna för chefer och ledare inför 2020. I deras sammanställning angavs följande fyra egenskaper som de viktigaste:

  1. Komplex problemlösningsförmåga

  2. Kritiskt tänkande i arbetet

  3. Kreativitet

  4. Bemötandet av och hur man tar folk (people management)

I våra strukturerade ledarskapsprogram för chefer och ledare så tar vi upp alla dessa egenskaper, och fler därtill, och tränar dem under 7-9 månader. Varje månad läser du, reflekterar, skriver och jobbar med olika case. Sen möts du och din egen Ledarskaps-PT varje månad för enskilda samtal för att utifrån din situation belysa tankar, utmaningar och åtgärder utifrån materialet.

Du kan välja mellan Ledarskapets dimensioner 2.0 eller Ledarskapsarenan. I den senare inkluderas flera av dina närmaste chefer och ledare i olika moment av programmet för att ge dig ett ännu större djup i programmet.

 

 
Workshop_2019.jpg

Behöver ni en tydligare bild av 2019?

Är ni på väg att ta nya steg för att vidareutveckla verksamheten? Är ni mästare på att formulera strategier och handlingsplaner men har svårare att konkretisera dem i faktiska handlingar? Eller finns det specifika frågor eller situationer som behöver ventileras och redas ut för att knutar ska kunna lösas och arbetsenergin ska kunna läggas på rätt saker framöver?

I alla dessa fall är en workshop ett effektivt verktyg för att identifiera problem eller hinder och sätta fokus på lösningen och sedan kunna ta fart framåt.

Ladda ner foldern eller läs mer om våra olika workshopar via länken här.

 

 
reflektion.jpg

Det är inte alltid att man som ledare tar sig tiden…

…för att reflektera över sin verksamhet eller sin egen utveckling som ledare. Det är lätt att fastna i den dagliga driften och i alla situationer som behöver lösas. Vi ger dig här möjligheten att ta dig tid för ett ögonblick och istället reflektera kring några frågor om ditt ledarskap och din verksamhet. Om du besvarar dessa korta frågor och sänder in dina svar så erbjuder vi dessutom ett kostnadsfritt samtal utifrån dina svar för att visa hur coachning fungerar och för att se om det skulle vara en bra lösning för dig i din situation. Du finner frågorna här.

 

 
 
Faximil_VD-tidningen_s48.png
 

“SPECIELLA UTMANINGAR FÖR VD:AR I SMÅFÖRETAG”

Läs mer om Fem tips för att bli en effektivare VD i ett småföretag, från Patriks Sandbergs artikel i VD-tidningen, oktober 2018.

Ladda hem PDF-filen här.

 

 

“Av Patrik fick vi coachning och hjälp som var avgörande och som ledde till att vi även behöll detta företag, som sedan dess haft en fantastiskt utveckling och resa.”

- Daniel Cummings,
Sänghuset Elgen

 

“Vi har haft en av de bästa utvecklingssamtalen sedan FÖRETAGSCOACH Sandberg AB var här och föreläste och coachade. Jag har som enhetschef vågat ta in och ge mer feedback som personalen uppskattat. Motivationen har ökat kraftigt efter samtalen."

- Chef på E-ON

 

Jag hör än idag gruppmedlemmar analysera kollegor och sig själva utifrån olika Disc-profiler.

Isac Wadman, Head of Finance and Business Control & Procurement  | Ålandsbanken

Norrsken oktober 2015-8756_low.jpg
 

Nå dina mål genom Coaching

Beskär för att kunna nå fram!

Vill du få ny självinsikt och personlig utveckling? Vill du få verktyg och metoder rakt in i ditt liv och ledarskap? Vill du ta nästa steg in mot ert företags framtid? Vill du få ett nytt sätt att tänka och agera som ger nya andelar och kunder?

Gör som; E.ON, Atlas Copco, ÅF, Örebro Kommun, Mondi Packaging och Svensk företagsförmedling. Anlita en coach och nå fram. Våra coacher är ICF certifierade.

Kontakta oss för att boka ett ledarprogram eller boka ett gratis coachsamtal under en halvtimma här nedan.


Välkommen!

 
 

Vill du veta mer?

Prova effekten av
att bli coachad

 
rawpixel-703123-unsplash.jpg

 
Porträtt JR Karlavägen 18.png
 
 
 

Företagscoach Sandberg AB rekryterar Johan Rudén från
IHM Business School.

Johan kommer att arbeta med verksamhetsutvecklingen av företaget inför den tillväxtresa som påbörjats. Johan har under sina sex år på IHM primärt arbetat med försäljning och i en överbryggande roll mellan Försäljningsavdelning och Marknadsavdelningen i organisationen. I april färdigställde Johan dessutom sin examen inom Verksamhetsutveckling i och med sin DIHM Marknadsekonomexamen.

Johan har en bred bakgrund, primärt från roller inom försäljning och marknadsföring men även inom pedagogik, foto och som verksamhetsledare. ”Hjärtat brinner för att se både människor och organisationer utvecklas”, säger Johan.
"Detta är något som vi till fullo delar med Johan. Därför är det så roligt att kunna välkomna Johan till företaget. Vi ser honom som en tillgång både för våra kunder, våra konsulter såväl som för den egna organisationen. Vi önskar honom Varmt Välkommen till oss i Humlegården" säger Patrik Sandberg, grundare och VD för Företagscoach Sandberg AB.