När du behöver hjälp
att ta nya steg

 
Män som talar.jpg
 

Att gå från tanke till handling

“Från tanke till handling” är ett ledord för oss när det gäller det personliga ledarskapet. Det innebär att få ny insikt och att implementera den nya insikten och kunskapen för vardagens arbete och att därigenom få nya resultat. Vi tränar chefer att få större genomslagskraft och grupper och medarbetare att arbeta smartare, kommunicera tydligare, lyssna mer fokuserat och att nå sina mål med mindre stress och mer arbetsglädje.

Vi har utvecklat över 500 företag och organisationer. Coachat mer än 1000 chefer, ledare, entreprenörer och säljare i Norden. Vi har en erfaren pool av ledartränare och coacher.

Vi arbetar med att utveckla lönsamheten och effektiviteten hos våra kunder och visar hur människors potential kan tas tillvara i större utsträckning och därmed hur lönsamheten och effektiviteten kan utvecklas.

Möt oss vid Humlegården och se över inte bara vad, hur och när utan ”varför” ni ska gå från tanke till handling och nå era mål tydligt och klart!

 

 
 
Marketplace Sthlm 7 dec.jpg
 

Välkommen till ett frukostseminarium på temat Positiv Stresshantering och Digital försäljning.

Behöver du inspiration inom temana Positiv Stresshantering eller Social Selling? Vill du bygga nya kontakter, söker du nya kunder, leverantörer eller rent av samarbetspartners? Har du specialistkunskaper som du vill bidra med, en ny affärsidé du vill bolla med någon eller är det helt enkelt gemenskap med likasinnade som saknas? Varmt välkommen till oss den 7 december!

 

 
 
Faximil_VD-tidningen_s48.png
 

“SPECIELLA UTMANINGAR FÖR VD:AR I SMÅFÖRETAG”

Läs mer om Fem tips för att bli en effektivare VD i ett småföretag, från Patriks Sandbergs artikel i VD-tidningen, oktober 2018.

Ladda hem PDF-filen här.

 

 
JR_Företagscoach.jpg
 

Företagscoach Sandberg AB rekryterar Johan Rudén från IHM Business School.

Johan kommer att hjälpa till att utveckla företaget inför den tillväxtresa företaget påbörjat. Johan har under sina sex år på IHM primärt arbetat med försäljning och i en överbryggande roll mellan Försäljningsavdelning och Marknadsavdelningen i organisationen. I april färdigställde Johan dessutom sin examen inom Verksamhetsutveckling i och med sin DIHM Marknadsekonomexamen.

Johan har en bred bakgrund, primärt från roller inom försäljning och marknadsföring men även inom pedagogik, foto och verksamhetsledare. ”Hjärtat brinner för att se både människor och organisationer utvecklas”, säger Johan. "Detta är något som vi till fullo delar med Johan.

Därför är det så roligt att kunna välkomna Johan till företaget. Vi ser honom som en tillgång för våra kunder och de nya konsulter vi tar in såväl som för den egna organisationen och vi önskar honom Varmt Välkommen till oss i Humlegården" säger Patrik Sandberg, grundare och VD för Företagscoach Sandberg AB.

Johan kommer jobba 50 % på respektive företag under övergångstiden för att i januari helt gå över till Företagscoach Sandberg.

 

 
 

Jag hör än idag gruppmedlemmar analysera kollegor och sig själva utifrån olika Disc-profiler.

Isac Wadman, Head of Finance and Business Control & Procurement  | Ålandsbanken

Norrsken oktober 2015-8756.jpg
 

Nå dina mål med Coaching

Beskär för att kunna nå fram!

Vill du få ny självinsikt och personlig utveckling? Vill du få verktyg och metoder rakt in i ditt liv och ledarskap? Vill du ta nästa steg in mot ert företags framtid? Vill du få ett nytt sätt att tänka och agera som ger nya andelar och kunder?

Gör som; E.ON, Atlas Copco, ÅF, Örebro Kommun, Mondi Packaging och Svensk företagsförmedling. Anlita en coach och nå fram. Våra coacher är ICF certifierade.

Kontakta oss för att boka ett ledarprogram eller boka ett gratis coachsamtal under en halvtimma här nedan.


Välkommen!

 
 

Vill du veta mer?

Prova effekten av
att bli coachad

 
rawpixel-703123-unsplash.jpg
 

Prova på Coachning

Vi vet vilket kraftfullt verktyg Coachning är. Vi vill gärna visa dig på ett enkelt sätt.
Boka in ett möte med oss så ses vi till ett 30 minuters möte där vi pratar utifrån dina utmaningar.


Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi till dig.

Namn *
Namn
Checkbox *

Genom att efterfråga denna gratis coachning så samtycker du till att vi sparar dina uppgifter i marknadsförings- och försäljningssyfte.

rawpixel-703123-unsplash.jpg