Välkommen till Företagscoach Sandberg

 
 
Patrik_Sandberg-Foretagscoach.jpg

Patrik Sandberg

Grundare och VD

Patrik har mer än 20 års erfarenhet av chefs- och ledaransvar inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap. Han har samordnat och genomfört flera hundra projekt och tagit fram nya utbildningar och upplägg för coachning för över 500 stora och små företag och organisationer i Norden.

E-post patrik.sandberg@foretagscoach.se
Tel. 0734-47 80 80

 
 
 
 
 

André Andersson

Ordförande i styrelsen

André driver idag flera bolag och sitter i flera styrelser. Han har en bred erfarenhet av ledarskap, försäljning, uppstart av företag och verksamhetsutveckling.

E-post andre.andersson@foretagscoach.se
Tel 0736-62 02 00

Andre_Andersson-foretagscoach.jpeg
 
 
 

 

Historia

I början av 2000 talet insåg Patrik att kunderna slarvar för mycket med implementeringen efter kurser och kick-offer de deltog i. Diplomen delades ut men inga förväntningar fanns och inga samtal fördes när de som fått utbildning kom tillbaka till sitt eget företag. Han blev förvånad och besviken på det resursslöseri som den låga förväntan innebar. Efter många år på ett av Sveriges största utbildningsföretag och att ideligen se att det saknades uppföljning och dialog med kunden om ansvaret för nästa steg, föddes affärsidén om Företagscoach Sandberg. Idén om att bli ett företag som verkligen tränar grupper och individer och uppmuntrar till tydlig implementering i vardagen efter en kurs för att nå, inte bara 20 %, som är resultatet utan implementering, utan hela 50-95% av ett innehåll. 

Här fanns en marknad att fånga upp och vi springer fortfarande med detta mandat med glädjen i att gå från tanke till handling. Vi vill uppmuntra till ansvar och ny förväntan att det går om vi planerar för det.

Vision - vad vi vill uppnå

Vi ser en enorm potential i varje människa. En potential som riskerar att gå till spillo. Vi ser hälsofrämjande ledarskap och medarbetarskap som gör att stress minskas genom tydliga roller och klar kommunikation. Vi går från en antagande och rädslans kultur till en kultur av tydliga fundament och förväntningar. Då kan vi se både resultat, ny motivation och ökad arbetsglädje. Vi ser den visslande ledaren som kulturbärare.

 

Mission - hur vi gör det

Vår metod är så kallad "blended learning" det vill säga att vi använder flera olika arbetssätt och träningssätt för att hjälpa dig att nå resultat. Detta stärker möjligheten att från tanke till handling och implementera de nya kunskaperna på arbetet och i sin roll. Vi blandar ledarträning, workshops, utbildning, coachning, mentorskap och webinar för en ökad process av träning för gruppen, ledaren och medarbetaren.

 

 

Våra värdeord

FÖRVÄNTANSFULL 
Vi är förväntansfulla att få jobba med er! Att se alla våra kunders individuella potential och möjligheter samt för varje organisation och företags växkraft till att nå sin dröm och mål!

SE 
Det är lätt att fastna i det dagliga och operativa. Vi hjälper er att SE på NYA Perspektiv och att stabilisera rätt fundament i liv och ledarskap och organisation. SE det som ska bort och SE det som är prioritering.

LYSSNA
Vi har två öron och en mun. En fråga är kraftfullare än ett svar. Vi tränar er att våga ställa frågor och lyssna.  Att lyssna för att få svar på varför. I varje varför finns viljan och kraften i att skapa delaktighet, drivkrafter och ny motivation.

PASSION
Vi är passionerade för människor och sammansättningar av människor. Styrkan i olikheterna av människor som gör att vi når resultat tillsammans. Vi tror på passionerade ledare och medarbetare.

 

 
 

Vi ser fram emot att höra från dig

Du är varmt välkommen att höra av dig för att prata vidare om hur vi
kan hjälpa dig att ta nästa steg.
Du hittar oss på Karlavägen 18, Humlegården, Stockholm.

FÖRETAGSCOACH SANDBERG AB

Besöksadress: Karlavägen 18, Stockholm
Närmaste T-bana är Tekniska Högskolan.

Postadress: Box 5385, 112 49 Stockholm
E-post: info@foretagscoach.se

Tel: 0734-47 80 80

 
 
Karta Karlavägen 18.png
 

 

Vår Integritetspolicy

Du finner mer information om vår integritetspolicy och hur vi behandlar personuppgifter på www.foretagscoach.se/integritetspolicy.

 

 
Give a child a future__3104.JPG

Vårt sociala engagemang

 

GIve A Child A Future Philippines är en ideell förening som grundades 2013 av Patrik och Mercy Sandberg. Det är en fristående organisation vars syfte är att hjälpa gatubarn i staden Bacolod på Filippinerna. Staden har ca 700.000 invånare och ungefär hälften är under 15 år. Mitt i stadens hjärta finns en stor park där många gatubarn lever och bor. Utmaningarna med droger och sexuellt utnyttjande är stora och många barn får inte möjlighet att gå i skolan och riskerar därför att komma utanför samhället. 

Organisationen hjälper barnen i parken genom att ge dem mat 1 ggr i veckan, undervisning, sjukvård och stöd från samverkan med en lokal kyrka. Utöver detta har organisationen också ca 20 faddrar som bidrar till att barnen kan gå till skolan dagligen och få mat under skoldagarna (lunch och mellanmål).

Arbetet är väl förankrat genom samarbete med sociala myndigheter och polis.