Marketplace Stockholm

 
 
 

Marketplace Stockholm är ett affärsnätverk som drivs av Företagscoach Sandberg AB och som har som mål att sätta dina behov i fokus. Vill du bygga nya kontakter, söker du nya kunder, leverantörer eller rent av samarbetspartners? Har du specialistkunskaper som du vill bidra med, en ny affärsidé du vill bolla med någon eller är det helt enkelt gemenskap med likasinnade som saknas?

Nätverket riktar sig primärt till Ledningsgrupper, HR-avdelningar, Ledare, Säljare, Egenföretagare och Medarbetare i roller som projektledare, koordinator med mera.

Våra mål med nätverket är att skapa en
Mötesplats
Inspiration genom samtal och föreläsningar
Nätverk för affärer & glädje
Nytänk & tillväxt och goda vanor
Se goda värderingar som planteras till handling

Vi hoppas kunna bidra med allt ovan och mer därtill.
Information om nästa event finner du nedan.

Varmt välkommen - och bjud gärna med dina vänner!

 

 
Marketplace_Stockholm_7_december.jpg
 
 

Nästa event är den 7 december

Marketplace Stockholm bjuder in till detta frukostseminaruim med dubbla teman (julsmörgåsen, kaffet och nätverkandet får du med på köpet).

Tips om hur du ökar din försäljning genom Social Selling 

LinkedIn är ett enormt kraftfullt verktyg om du vill nå ut och påverka marknaden bredare än ditt befintliga nätverk. Med 3,5 miljoner medlemmar i Sverige och 500 miljoner globalt, och med en aggressiv tillväxtplan, så är det en kommunikationskanal väl värd att räkna med. Men hur gör man?

Vår egen Johan Rudén, tidigare från IHM Business School, talar om Social Selling, vad det är, hur man gör och hur det kan gynna dig i dina affärer.

Positiv stresshantering - Hälsofrämjande ledarskap och medarbetarskap

Är den stress du upplever skadlig och i så fall, hur kan du hantera den? En enkel definition av stress är personens egen bedömning av förhållandet mellan krav och resurser. 

 • Stress orsakar en miljon frånvarodagar om året i Sverige.

 • 3 000 förtidspensioneringar årligen

 • 30 000 sjukhusvistelser  årligen

 • 500 000 besök hos allmänläkare årligen

 • Stress i Sverige är den vanligaste orsaken till sjukskrivning

 • I Sverige kostar det samhället ca 3 miljarder (2010) i sjukersättning och aktivitetsstöd.

En enkel definition av stress är som nämnts personens egen bedömning av förhållandet mellan krav och resurserna att tillgodose dessa. Ett sätt att beskriva stress är formeln Stress = Krav > Resurser, det vill säga när kraven är större än resurserna. 

Detta seminarium hjälper er att på ett mycket praktiskt sätt identifiera stressområden i organisationen och ger er verktygen att hantera dem för att minska risken att stressen växer sig större och får betydande ekonomiska och hälsorelaterade konsekvenser. 

Innehåll i föreläsningen:

 1. Vad är stress?

 2. Arbetsnarkomani

 3. Stresshantering

 4. Färdigheter att hantera problemlösning (fyra hanteringsresurser)

 5. Överbevisning - hur arbetar vi med att skapa klarhet och förtydligande? 

Patrik Sandberg talar om praktisk utvärdering av stress och verktygen att hantera den för ledare och medarbetare. Här får du också möjlighet att göra en stressprofil värde 395 kr st.

Pris: 316:- exkl moms (395 kr inkl moms).

Varmt Välkommen!

Anmäl dig här!