iStock-881068442_cropped.jpg

Marketplace

 
 
 

Marketplace är ett affärsnätverk som drivs av Företagscoach Sandberg AB och som har som mål att hjälpa dig att växa som ledare och företagare. Vill du lära känna nya människor, söker du nya kunder, leverantörer eller rent av samarbetspartners? Har du specialistkunskaper som du vill bidra med, en ny affärsidé du vill bolla med någon eller är det helt enkelt gemenskap med likasinnade som saknas? Oavsett orsak är du varmt välkommen att ansluta dig till oss!

Nätverket riktar sig primärt till Ledare, Egenföretagare, Ledningsgrupper, Säljare, HR-avdelningar och Medarbetare i roller som arbetar som projektledare, koordinatorer med mera.

Våra mål med nätverket är att erbjuda:
Mötesplats
Inspiration genom samtal och föreläsningar
Nätverk för affärer & glädje
Nytänk för goda vanor och tillväxt
Se goda värderingar som planteras till handling

Vi hoppas kunna bidra med allt ovan och mer därtill.

Varmt välkommen - och bjud gärna med dina vänner!

 

 
 

13 augusti

blue-boat-buoy-386020_small.jpg

Välkommen med på en underbar dag till sjöss

En dag fylld av segling, workshop, delande av tankar och erfarenheter och sannolikt även nya insikter. Vi träffas på Strandvägen på redan kl 7.30 för att en halvtimma senare ta Waxholmsbåten. Kl 9.00 anländer vi sedan i Waxholm där vi möter Erik Drakenberg från Good sailing som vi ska segla med. Cirka kl 9.30 lägger vi ut med segelbåten från Waxholm, med sikte mot skärgården och mer specifikt Resarö. Runt lunchtid ankrar vi i en av de fina vikarna längs vägen och avnjuter lunchen. Vi kommer tillbaka till Waxholm ca kl 16.30 och tar sedan Waxholmsbåten tillbaka till Stockholm och anländer i stan igen ca kl 17.30.

Tema för workshopen: Kraften i en Vision som gör att andra vill följa!
Vi håller en workshop på temat och drar lärdomar av varandras erfarenhet och visdom. Dessutom mejslar vi fram de sju viktigaste områdena att styra upp inför starten av en ny säsong! Kom och träna din kommunikation genom att segla med andra och få återkoppling om hur det gick.

Vill du bjuda med fler? Ladda ner pdf-beskrivningen   här     och dela med dig till dina vänner och kollegor.

Vill du bjuda med fler? Ladda ner pdf-beskrivningen här och dela med dig till dina vänner och kollegor.

 


Pris:
2.950 kr exkl. moms per person. Mat, fika, segling, workshop och gruppcoaching ingår.
(Resan Stockholm - Waxholm tur och retur bekostas av var och en själva.) 

Anmälan görs här nedan. Vi har plats för 8-12 personer, så först till kvarn... Vid frågor ring 0734-47 80 80. 


Varmt Välkommen!
- Patrik Sandberg

 
 

 

13 AUGUSTI

Anmäl dig till nästa Marketplaceträff här!

Anmäl gärna ditt intresse här så håller vi dig informerad om vem det blir och vad ämnet blir så snart vi fått bokningen klar.

Namn *
Namn

Föreläsningarna i Marketplace är kostnadsfria men vi debiterar en mindre kostnad för lokal och mat. Detta faktureras efter att du sänt in din anmälan. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan deltagare om du får förhinder. Var god meddela oss då så vi vet vem som tar din plats.