iStock-881068442_cropped.jpg

Marketplace

 
 
 

Marketplace är ett affärsnätverk som drivs av Företagscoach Sandberg AB och som har som mål att hjälpa dig att växa som ledare och företagare. Vill du lära känna nya människor, söker du nya kunder, leverantörer eller rent av samarbetspartners? Har du specialistkunskaper som du vill bidra med, en ny affärsidé du vill bolla med någon eller är det helt enkelt gemenskap med likasinnade som saknas? Oavsett orsak är du varmt välkommen att ansluta dig till oss!

Nätverket riktar sig primärt till Ledare, Egenföretagare, Ledningsgrupper, Säljare, HR-avdelningar och Medarbetare i roller som arbetar som projektledare, koordinatorer med mera.

Våra mål med nätverket är att erbjuda:
Mötesplats
Inspiration genom samtal och föreläsningar
Nätverk för affärer & glädje
Nytänk för goda vanor och tillväxt
Se goda värderingar som planteras till handling

Vi hoppas kunna bidra med allt ovan och mer därtill.

Varmt välkommen - och bjud gärna med dina vänner!

 

 

16 april

Inspirationsföreläsningar för Företagare och Ledare

Den 16 april erbjuds du två föreläsningar från två rutinerade och erfarna namn inom ledarskapsbranschen. Både Kim Karhu, från Day2Day Leadership och Patrik Sandberg från Företagscoach Sandberg har många års erfarenhet att basera sina insikter och teser på. Kom och låt dig inspireras under avslappnade former och passa på att skapa nya kontakter i nätverket.

Dagens föreläsningar:

“3 Steg från framgång!”

Det finns 3 trappor ner i ‘källaren’ både för en individ och för en organisation. Bekymmer, besvikelser och bitterhet kan hindra oss att nå våra mål och skapar frustration. Forskningen visar att Tillit, Tacksamhet och Glädje är nycklar till framgång. Du får konkreta tips för att höja nivån på ditt ledarskap.

kim_karhu.jpeg

- Kim Karhu har mångårig erfarenhet av ledarcoaching runt om i Norden. Inspiratör och motivationstalare med passion för framgång och livskvalité. Han är idag mentor för ett helt nätverk av ledartränare och grundare av Day2Day Leadership och Leadership Power. Podden “Ledarskap med Magnus och Kim” har idag över 3 miljoner streamingar per år.

Kims förmåga att locka fram det bästa hos människor har fått många att inse att vi klarar mer än vi tror.

“Liv och ledarskap - ny motivation”

Vad kan man dra för lärdomar efter att ha coachat över 1000 ledare, chefer och entreprenörer? Patrik Sandberg delar i denna humoristiska och matnyttiga föreläsning med sig om tre viktiga lärdomar, både för livet och för ledarskapet.

Patrik_Sandberg.jpg

- Patrik Sandberg är grundare av Företagscoach.se och har många års erfarenhet av att coacha och utveckla chefer och ledare inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap. Han har samordnat och tagit fram nya utbildningar och coachingupplägg för över 500 företag och organisationer i Norden.

En av Patriks hjärtefrågor är att hjälpa företagare och ledare att gå från tanke till handling. 

Pris 295:- (exkl moms) per person, inklusive en enklare måltid och kaffe eller te.
Kostnaden faktureras efter anmälan.

För mer information, ladda ner PDF för respektive orts event här.
Marketplace Stockholm, 16 April kl 11.30-14.00
Marketplace Uppsala, 16 April kl 16.00-18.30


Anmäl dig här!

Namn *
Namn
Vilken ort vill du besöka? *
Kryssa för vilken ort du vill anmäla dig till.

Föreläsningarna i Marketplace är kostnadsfria men vi debiterar en mindre kostnad för lokal och mat. Detta faktureras efter att du sänt in din anmälan. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan deltagare om du får förhinder. Var god meddela oss då så vi vet vem som tar din plats.

 
 
 

14 maj

 

Internationell gästföreläsare på Marketplace i Stockholm

Den 14 maj har vi glädjen att presentera Mark Fritz, internationellt anlitad föreläsare, som talare på Marketplace i Stockholm.
Dagens Föreläsningar:


“Why you never wash a rental car”

Är du redo att ändra sättet du leder på? Du kan inte fortsätta göra dina medarbetares arbete åt dem. Som ledare förstår jag hur frustrerande det kan vara. Om du letar efter praktiska lösningar som du kan använda direkt för att inte behöva detaljstyra ditt team, så är det här föreläsningen för dig.
Börja vara den ledare du vill vara... nu.
(Föredraget hålls på engelska.)

Mark_Fritz_Website-image_Square.png

- Mark Fritz har bott och arbetat över hela världen (Singapore, Egypten, Holland, Italien, Japan och USA) och bor nu i London. Han är författare till ‘Lead & Influence: Get More Ownership, Commitment, and Achievement from Your Team’, och han vet hur man leder i förändring och hur man får sitt folk att äga ansvaret. Detta populära föredrag har Mark hållt i över 50 länder. 

“Hur du effektiviserar ditt företagande”

Kan du personligen arbeta smartare och effektivare? Hur undviker man att fastna i planering och istället blir en “görare”? Under detta seminarium ser vi över 4 områden: Inställning, Målsättning, Prioritering och Avbrott.
Dessutom skapar vi Motivation och ny glädje att nå fram till era mål.

Porträtt_Patrik_Sandberg_utan ram.jpg

- Patrik Sandberg är grundare av Företagscoach.se och har en mångårig erfarenhet av att coacha och utveckla chefer och ledare inom Försäljning, Affärsutveckling, Ledarskap och Personlig effektivitet. Han har sam-
ordnat och tagit fram nya utbildningar och coachingupplägg för över 500 företag och organisationer i Norden.
En av Patriks hjärtefrågor är att hjälpa företagare och ledare att gå från tanke till handling

För mer information, ladda ner PDF för respektive orts event här.
Marketplace Stockholm, den 14 maj kl 8.30-11.30